Get 20% off! arrow_drop_up
Ohita ja siirry sisältöön

Seuraa meitä!

Ilmainen toimitus Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan!

Ota yhteyttä meihin

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset


Missä tilaukseni on?

Arvioitu toimitusaika Suomeen on 7-20 työpäivää. En saanut vahvistussähköpostia, missä se on?

Lähetämme aina vahvistussähköpostin kaikista tilauksista. On siis mahdollista, että olet jättänyt sen huomiotta. Varmista, että sähköposti ei ole roskapostikansiossasi, ja tarkista, että olet antanut oikean sähköpostiosoitteen. Eikö näin ole? Ota meihin yhteyttä.Mistä löydän Track and Trace -koodini?

Sivulla: Seuraa tilaustani voit syöttää sähköpostiosoitteesi ja tilausnumerosi seurataksesi pakettisi saapumista. Olet saanut tilausnumeron sähköpostitse. Ettekö saanut sitä? Kerro meille.  


En ole tyytyväinen tilaukseeni. Voinko palauttaa sen?

Tämä on varmasti mahdollista. Katso seuraavat vaiheet sivulta: Palautusehdot.Tilauksestani puuttuu joitakin tuotteita, miten se on mahdollista?

Koska teemme yhteistyötä eri tavaratalojen kanssa, tuotteet saatetaan lähettää erikseen. Jos sinulta puuttuu tuotteita, ne saapuvat 3 työpäivän kuluessa. Pahoittelemme etukäteen mahdollisia häiriöitä. Voinko peruuttaa tilaukseni?

Tämä on varmasti mahdollista. Voit peruuttaa tilauksesi 24 tunnin kuluessa sen tekemisestä. Sen jälkeen tilauksesi käsitellään ja lähetetään. Sen jälkeen sitä ei voi enää peruuttaa. 
10 000+ tyytyväistä asiakasta!

Ilmainen toimitus Suomeen, Norjaan ja Ruotsiin