Get 20% off! arrow_drop_up
Ohita ja siirry sisältöön

Seuraa meitä!

Ilmainen toimitus Suomeen, Ruotsiin ja Norjaan!

Ota yhteyttä meihin

Takuu & palautukset

Takuu & palautukset


Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamaasi tilaukseen, ota meihin yhteyttä. Me Brigimossa pyrimme siihen, että asiakkaamme ovat 100-prosenttisen tyytyväisiä tuotteeseen, jonka he ovat ostaneet toimittajiltamme. Jos sinulla on ongelmia toimituksen tai tuotteen kanssa, ja olet tyytymätön, ota yhteyttä meihin ja tiimimme auttaa sinua välittömästi.Seuraavassa on joitakin palautuskäytäntöämme koskevia usein kysyttyjä kysymyksiä:


  1. MIKÄ ON PALAUTUMISAIKA? 

Voit palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut sen toimittajaltamme.  1. KUINKA KAUAN KESTÄÄ SAADA RAHANI TAKAISIN?

Täysi palautus maksetaan alkuperäisellä maksutavalla sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet, tarkastaneet ja vahvistaneet, että tuotteita ei ole avattu. Kaikkien asiakkaiden on otettava meihin yhteyttä paketin palauttamisen jälkeen ja annettava meille seurantatiedot, jotta voimme käsitellä palautuksen.


Huomaa: Useimmilla rahoituslaitoksilla kestää keskimäärin 3-5 työpäivää käsitellä palautus.  1. PITÄÄKÖ MINUN MAKSAA PALAUTUKSENI POSTIKULUT?

Kaikki asiakkaat ovat vastuussa omista lähetyskuluistaan palautuslähetysten osalta. Suosittelemme, että lähetät palautuksesi seurantamahdollisuudella, sillä emme voi ottaa vastuuta kadonneista palautuksista.  1. VOINKO PALAUTTAA TUOTTEENI OTTAMATTA TEIHIN YHTEYTTÄ?

Sinun on otettava meihin yhteyttä ennen palautuksen lähettämistä, sillä palautusosoite voi poiketa osoitteesta, josta tilauksesi on alun perin lähetetty.  1. MINNE MINUN PITÄISI LÄHETTÄÄ TILAUKSENI?

Kun olet pyytänyt palautusta, annamme sinulle palautusosoitteen. Tämä on aina varastoon ulkomailla! Meillä ei ole vielä palautusosoitetta Euroopassa. Teemme kuitenkin kovasti töitä saadaksemme tavaratalon Eurooppaan.

10 000+ tyytyväistä asiakasta!

Ilmainen toimitus Suomeen, Norjaan ja Ruotsiin